Rezervări: 0256.225.463

Vă invităm să petreceți o seară de folk magică la Restaurant&Garden Senator, alături de Adrian Ivanițchi și să participați la o degustare a vinurilor Thesaurus. Cu această ocazie, va avea loc și o lansare de carte a preotului Ioan Sorin Usca.

La final de an, echipa Senator are placerea sa te invite la un eveniment de exceptie: Revelion 2019! Hai sa sarbatoresti cu cei dragi trecerea in noul an, intr-un cadru îmbrăcat în straie noi, special pentru tine - sala Expovest a complexului Senator!

Vă invităm să petreceți trecerea dintre ani alături de Restaurant&Garden Senator din Timișoara - Sala cu Piscina, într-o atmosferă de sărbătoare, savurând preparate delicioase din bucătăria internațională, si dansând întreaga noapte pe muzică de cea mai bună calitate alături EVENT SOUND DJ.

Cu mare plăcere vă anunțăm un nou eveniment marca Senator!

O petrecere specială dedicată doamnelor și domnisoarelor, de Ziua Femeii!

Vă invităm joi, 8 martie 2018, de la ora 19:00, la Complex Senator, să sărbătorim frumusețea și feminitatea împreună.

Restaurantul Senator găzduiește un nou eveniment de interes, tradiționalul Bal al Almăjenilor. Organizat ca în fiecare an de SOCIETATEA CULTURALĂ “ŢARA ALMĂJULUI”, balul adună laolaltă fii ai Văii Almăjului și prieteni dragi lor, iubitori de folclor și tradiții bănățene. Evenimentul va avea loc vineri, 16 februarie 2018, cu începere de la ora 19.00, în sala Expovest a Complexului Senator din Timişoara.

De Sfântul Ion petrecem în stil Senator!

Și tu îți sărbătorești ziua de nume? Te așteptăm la Hotel Senator ca să o marchezi cum se cuvine! Totul este gândit pentru tine. Cu doar 89 de ron/meniu, scapi de alte pregătiri și bătăi de cap.

Restaurant & Garden Senator găzduiește miercuri, 22 noiembrie, de la ora 18.30, ABSENT-PREZENT, evenimentul organizat de Asociația Dialoguri Contemporane.

Invitatul special - cel mai în măsură să abordeze tema centrală a evenimentului- este Adrian Berinde - pictor, muzician, poet, regizor. Cei 35 de ani de activitate artistică precum și întreaga sa viață ilustrează conceptul de mai sus, motiv pentru care întâlnirea de miercuri va fi una specială.

În data de 10 octombrie 2017, Complexul Senator a găzduit conferința internațională „Security challenges in the Balkans”, organizată de către Universitatea de Vest din Timișoara, în parteneriat cu asociația New Strategy Center.

Compania ETA2U, unul dintre cei mai mari integratori IT din România, organizează la Complexul Senator din Timișoara în perioada 17-18 mai a noua ediţie a IT Congress, cel mai important eveniment multi-brand din industria IT dedicat mediului de business de pe piaţa naţională. Temele principale ale evenimentului abordează : transformarea digitală, ultimele tendințe din domeniul “Internet of Things”, viața în ”cloud”, securitatea IT, alături de cele mai noi soluţii și echipamente ale marilor branduri internaţionale, care ne pot face viața mai ușoară și ne pot conecta la viitor.

 

În acest weekend, 1-2 aprilie, are loc în sala Expovest din cadrul Complexului Senator, o nouă ediție a Campionatului Internațional de Dans organizat de ROKART. Așa cum v-am obișnuit, puteți urmări live imagini de la eveniment.